Pogoji uporabe

Spletne strani www.jat-team.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Vsebina spletnega mesta je zgolj informativne narave, uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Podjetje J.A.T. TEAM d.o.o. (v nadaljevanju J.A.T. Team), ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje J.A.T. Team ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje J.A.T. Team ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.jat-team.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja J.A.T. Team, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

 

Varstvo zasebnosti

Zagotavljamo vam varstvo vaših osebnih podatkov, ki nam jih boste posredovali pri prijavi na J.A.T. Team E-novice in povpraševanju preko spletnega obrazca.

J.A.T. Team se zavezuje, da bo v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov, varoval zaupane osebne podatke, in jih ne bo posredoval, posodil ali prodal tretjim osebam. J.A.T. Team si pridružuje pravico obdelovanja osebnih podatkov za osebne namene vzorčenja, nagradnih iger, statistične obdelave podatkov, pošiljanja drugega gradiva ter za obveščanje o novostih ali akcijah, nikakor pa za posredovanje informacij tretjim osebam brez privolitve posameznika. Registrirani uporabnik lahko od J.A.T. Team kadarkoli zahteva prenehanje pošiljanja oglasnega gradiva, tako da to sporoči na fizični ali elektronski naslov podjetja.

Prijava na novice

Prijava na J.A.T. Team E-novice!

 
    

O nas

Nudimo kompletno predelavo in celovite rešitve za invalidska ter gospodarska vozila na enem mestu.

Pridružite se nam

J.A.T. Team d.o.o.

Jelenčeva ulica 1

4000 Kranj

M + 386(0)41 949 963

M + 386(0)41 321 790

E  - info@jat-team.si