Strešni mehanizmi in Prtljažniki za dostavnike

mehanizmi-natovarjanje-lestev-04 mehanizmi-natovarjanje-lestev-01 mehanizmi-natovarjanje-lestev-05 mehanizmi-natovarjanje-lestev-02 mehanizmi-natovarjanje-lestev-03 mehanizmi-natovarjanje-lestev-06 mehanizmi-natovarjanje-lestev-07 mehanizmi-natovarjanje-lestev-08 mehanizmi-natovarjanje-lestev-09 mehanizmi-natovarjanje-lestev-10 

Omogočamo vam hitro, varno in lahkotno natovarjanje in raztovarjanje lestve s strehe vozila.

Mehanizmi/sistemi za natovarjanje lestev omogočajo lahkotno drsenje in natančno načrtovan hidravlični sistem, ki ga lahko upravlja en sam človek. Sistem je sestavljen iz centralnega varnostnega mehanizma, hidravličnega vzmetenja in amortizerja.

Ta mehanizem/sistem zagotavlja posebno varnost za upravljalca in/ali kogarkoli, ki bi bil v bližini, saj preprečuje, da bi lestev padla, če bi jo upravljalec izpustil medtem ko se raztovarja.

Mehanizem za natovarjanje lestev je tako prefinjen, da je možno varno natovarjanje in raztovarjanje lestev z močjo enega samega prsta. Sistem je oblikovan tako, da upravljalec med natovarjanjem stoji na varnem za vozilom, umaknjen pred morebitnim prometom in brez povzročanja zastoja na javnih površinah. Med premikanjem je lestev varno in trdno pritrjena z edinstvenim dvojnim zapiralom.

prtljazniki-dostavna-vozila-01 prtljazniki-dostavna-vozila-02 prtljazniki-dostavna-vozila-03 prtljazniki-dostavna-vozila-04 

Prtljažniki ustrezajo večini dostavnih in komercialnih vozil. Visokokakovosten pripomoček za zahtevne uporabnike.

Lahkotnost in robustnost, sta pri prtljažnikih za dostavna vozila, zagotovljeni z uporabo prav posebne izboljšane aluminijeve zlitine, medtem ko so vse pritrdilne noge izdelane iz nerjavečega jekla in oblikovane s ciljem po doseganju popolnega, predvsem pa varnega pritrdilnega sistema na streho vozila.

Kot se za proizvod po meri tudi spodobi, je zadaj nakladalni valj, ki omogoča lažje nakladanje in razkladanje težkih predmetov iz/na streho vozila.

 

Prijava na novice

Prijava na J.A.T. Team E-novice!

 
    

O nas

Nudimo kompletno predelavo in celovite rešitve za invalidska ter gospodarska vozila na enem mestu.

Pridružite se nam

J.A.T. Team d.o.o.

Jelenčeva ulica 1

4000 Kranj

M + 386(0)41 949 963

M + 386(0)41 321 790

E  - info@jat-team.si